Утврдување на идентитет на лице, негово живеалиште и престојувалиште.
Пронаоѓање на исчезнати и сокриени лица

Детективската агенција Деа Детектив  е успешна во утврдување на идентитет на лице негово живеалиште и престојувалиште.
Пронаоѓање на роднини;
членови на семејството;
брачни партнери;
поранешни соучесници;
другари од детството ;
биолошки родители;
поранешни соработници:
должници и измамници;
лица кои се сокриваат
 .со кои во минатото сте изгубиле контакт или по која било основа сте заинтересирани да се пронајдат - финансиска, лична или емотивна природа.Не двоумете се да не контактирате.Искусен тим на детективи од Детективската агеннција ДЕА ДЕТЕКТИВ се достапни за вашите потреби и може професионално, дискретно и многу адекватно да го решат вашиот проблем. Сите тие преставуваат случаи на кои најчесто работи приватниот детектив од Детективската агенција Деа Детектив.

-Потрага по исчезнати лица

Решавањето на нив често бараат детални информации кои можат да се соберат само од кругот на најблиските роднини и пријатели, а тоа бара дополнителен ангажман. Исчезнатите лица се многу разновидни и не мора да бидат предизвикани од кривично дело. Тоа може да биде бегство од дома, што е најчестиот случај за малолетниците, но исто така може да биде сериозен престап како и киднапирањето. Брзината е од најголема важност за да се избегнат трагични завршетоци. Неопходно е да се испитаат вообичаените секојдневни навики на исчезнатите лица, местата во кои престојувал, како и луѓето со кои доаѓаале во контакт, било деловни или приватни лица. Не е неважно дали некое лице имало проблеми со законот или девијатно однесување. Помош од семејства и пријателите може да биде од круцијално значење, но експертската помош на полицијата и детективската агенција е апсолутно неопходна за овие случаи да бидат среќно завршени.
.
ИМАТЕ ПОТРЕБА ОД НАШИТЕ УСЛУГИ?