Форма за контакт

Кажете нѝ за вашиот проблем

Локација

Локацијата е означена на мапата

Контакт информации

Детективска агенција ДЕА ДЕТЕКТИВ
Адреса: ул. Иван Аговски 11
Телефон: +389 77 560 886
Телефон: +389 (0)75 530 091
Е-пошта: info@detective.mk
                   dea.detektiv@yahoo.com

STOPANSKA BANKA-SKOPJE
IBAN:MK07200003028298961 
SWIFT:STOBMK2X

Работно време